ρωσικές δυνάμεις Σύρια νεκρών ισραηλινών, Ρωσικές δυνάμεις ψάχνουν για λείψανα Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στη Δαμασκό, NEMESIS HD

Ρωσικές δυνάμεις ψάχνουν για λείψανα Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στη Δαμασκό

Η περιοχή του νεκροταφείου του Γιαρμούκ στην Συρία χαρακτηρίστηκε κλειστή στρατιωτική ζώνη καθώς οι ρωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν επιχειρήσεις αναζήτησης νεκρών ισραηλινών στρατιωτών, ανέφερε έκθεση σύμφωνα με το Times of Israel. 

Οι πρώτες αναφορές για τη δραστηριότητα αυτη ελήφθησαν το Σάββατο από ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τα οποία εικάζουν ότι εάν εντοπιστούν τα λείψανα των αγνοούμενων στρατιωτών Feldman και Katz, θα επιστραφούν στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της βελτίωσης των σχέσεων μεταξυ Ρωσίας και Ισραήλ.

Η μάχη του Sultan Yacoub, πριν από 39 χρόνια, ήταν μια αψιμαχία μεταξύ του Ισραηλινού και του συριακού στρατού στην κοιλάδα Bekaa του Λιβάνου.

 Κατα την διάρκεια της μάχης το Ισραήλ υπέστη 21 απώλειες και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν. Αρκετοί νεκροί στρατιώτες του Ισραήλ εντοπίστηκαν από Λιβανέζους και Σύριους οι οποίοι εικάζεται ότι τους έθαψαν κοντά στο νεκροταφείο του Γιαρμούκ στη Σύρια.

Το συγκεκριμένο νεκροταφείο είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά και τζιχαντιστές που έψαχναν τα λείψανα των συγκεκριμένων ισραηλινών στρατιωτών για να τα παρουσιάσουν ως λάφυρα πολέμου.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται απο αντιγραφές! Copyright Nemesis HD 2020-21