Τουρκικά στρατεύματα άσκηση διάβασης έβρου, Διερευνητικές και οι Τούρκοι ετοιμάζουν εισβολή στη Θράκη, NEMESIS HD

Διερευνητικές και οι Τούρκοι ετοιμάζουν εισβολή στη Θράκη

Μπορεί να κάνουμε διερευνητικές με τους Τούρκους και διάφοροι στην Ελλάδα να περιμένουν “βελτίωση των σχέσεων”

Τουρκικά στρατευμάτα που ανήκουν σε μονάδες της Ανατολικης Θράκης, πραγματοποιήσαν στο «Κιρκαλέλι» άσκηση διάβασης υδάτινου κωλύματος

Σύμφωνα με τη δήλωση του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (MSB), πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας ασκηση στην περιοχή Κιρκλάρελι μεταξύ 2-5 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή των στρατευμάτων του τουρκικού στρατού ξηρας και του Τουρκικού ναυτικού.

Κατα την διάρκεια της άσκησης, τουρκικά αρματα μάχης μέτα απο την γεφυροποίηση του ποταμού πέρασαν στο “εχθρικό έδαφος και εξουδετέρωσαν τον εχθρό” αναφέρει η Haber.

Η ανακοίνωση του Τουρκικού γενικού επιτελείου αναφέρει οτι δοκιμάστηκαν επιτυχώς οι ικανότητες του τουρκικού μηχανικού, ο εξοπλισμός διέλευσης και η ικανότητά τους να εκτελούν κοινές επιχειρήσεις με μονάδες του Τουρκικού ναυτικού.

Η Τουρκική άσκηση προσομοίαζε εισβολή στον Έβρο και χρησιμοποιήθηκαν δεκάδες ΤΟΜΑ/ΤΟΜΠ αλλα και άρματα μάχης τύπου LEOPARD 2A4 που διατηρεί ο Τουρκικός στρατός.

Η ασκηση και η επιτυχής βέβαια εκβασή της ( κατα τους Τούρκους) δεν περιελάμβανε την πραγματική κατάσταση μιας μάχης στον Έβρο οπου τα δεκάδες Τουρκικά ΤΟΜΑ / ΤΟΜΠ και άρματα θα γινόντουσαν scrap για ξυραφάκια απο την δράση του Ελληνικού πυροβολικού και της πανίσχυρης αρματικής δύναμης του Τέταρτου σώματος στρατόυ ( Δ’ΣΣ) που ειναι εξοπλισμένο με LEOPARD 2A6 ( LEO2HEL)

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται απο αντιγραφές! Copyright Nemesis HD 2020-21