Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Ρωσία θα αυξήσει σημαντικά το οπλοστάσιο υπερηχητικών πυραύλων της

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με το Reuters πρόσθετες προμήθειες υπερηχητικών όπλων μεγάλης εμβέλειας συζητήθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στη Μόσχα.

“Το θέμα της ανάπτυξης και της προμήθειας όπλων μεγάλης ακρίβειας και ταχυτητας βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Πρέπει να αναφέρουμε την πρόοδο στον τομέα αυτό στον πρόεδρο του κράτους τον Απρίλιο“, δήλωσε ο Σόιγκου.

Η Ρωσία θα αυξήσει σημαντικά το οπλοστάσιο υπερηχητικών πυραύλων της

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό, «οργανώθηκε η πρόσθετη προμήθεια υπερηχητικών και υψηλής ακρίβειας όπλων μεγάλης εμβέλειας, βάσει των υπολογισμών του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου».

“Σήμερα, θα συζητήσουμε προτάσεις για πηγές χρηματοδότησης, καθώς και για την κατάσταση των δυνατοτήτων παραγωγής για την εκπλήρωση αυτού του έργου”, δήλωσε ο Σόιγκου.

Το υπόλοιπο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων θυρών.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα