ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – FAKE NEWS ότι σκοτώσαμε Τούρκο

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – FAKE NEWS ότι σκοτώσαμε Τούρκο

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε στο NEMESIS HD στη 01:00 το βράδυ, τουρκικές εφημερίδες μεταδίδουν οτι έγινε περιστατικό στον Έβρο κατα το οποίο σκοτώθηκε ένας Τούρκος απο πυρά Έλληνα πολίτη.

Αν και η είδηση έχει κατακλείσει τα Τουρκικά ΜΜΕ, εικάζεται ότι πιθανόν να πρόκειται για FAKE NEWS με στόχο να αποπροσανατολιστεί η Τουρκική κοινή γνώμη απο τις πυρκαγιές που πλήττουν εδώ και μέρες τη χώρα.

Προς το παρόν επιβεβαιώνεται οτι ο Μεχμέτ Ντουργκούν ειναι νεκρός αλλα δεν υπάρχει καμία πληροφορία ή καποια απόδειξη οτι σκοτώθηκε απο ελληνικά πυρά.

Η τουρκική εφημερίδα Birgun αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7 μ.μ. στα ελληνοτρουρκικά σύνορα στην περιοχή του ποταμού Έβρου.”

“Ο Μεχμέτ Ντουργκούν φέρεται να πήγε με τον φίλο του S.Ş. σε νησάκι στον Έβρο για να παραλάβει τις βάρκες που είχαν αφήσει οι παράνομοι μετανάστες για να διασχίσουν το ποτάμι.” γράφει η εφημερίδα.

Υπήρξε ένας καυγάς με ανθρώπους απο την ελληνική πλευρά που φορούσαν πολιτικά ρούχα και τον Μεχμέτ Ντουργκούν. Ο Μεχμέτ Ντουργκούν πέθανε επί τόπου μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι από Έλληνα κατά τη διάρκεια του καυγά.

Συνοριοφύλακες που στάλθηκαν στην περιοχή πήραν το άψυχο σώμα του Ντουργκούν. Ο φίλος του δήλωσε ότι δεν ήταν στην ελληνική πλευρά την ώρα του συμβάντος προσθέτει.

Ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δύο Τούρκοι ήταν λαθροδιακινητές μεταναστών και ότι ο ένας από τους δύο ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική πλευρά πρόκειται να προβεί σε διάβημα και τότε πρόκειται να υπάρξει και επίσημη απάντηση από την Αθήνα η οποία σύμφωνα με όσα είναι γνωστά ως τώρα αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία του Τούρκου πολίτη.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »