Πιθανή ανάληψη ευθύνης για τις φωτιές από τα “ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ” μεταδίδουν Κουρδικά ΜΜΕ

Πιθανή ανάληψη ευθύνης για τις φωτιές από τα “ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ” μεταδίδουν Κουρδικά ΜΜΕ

Την ευθύνη για τις μεγαλές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες σε όλη την Τουρκία ανέλαβε η κουρδική οργάνωση “Παιδιά της φωτιάς” σύμφωνα με Κουρδικά ΜΜΕ. Η οργάνωση δήλωσε σύμφωνα με το Κουρδικό Νuceciwan και την αναμετάδωση του δημοφιλές στο Twitter Rojava Network ότι είναι μια πράξη θυμού και εκδίκησης και κάλεσε όλους τους Κούρδους να τους στηρίξουν.

“Θα δείτε την πράξη θυμού και εκδίκησης, τις πόλεις να τυλίγονται στις φλόγες, τον ουρανό καλυμμένο με στάχτη και καπνό, τα βουνά και τις πεδιάδες να τυλίγονται στις φλόγες. […] Νόμιζαν ότι θα αφήναμε τις οικογένειες των στρατιωτών που εισέβαλαν να περιφέρονται στα βουνά μας και τους αστυνομικούς να τρομοκρατούν τις πόλεις μας!” αναφέρει στο μήνυμά της η κουρδική ομάδα.

Οι εισβολείς είτε θα ξεκουμπιστούν από το Κουρδιστάν είτε θα ψηθούν στη φωτιά της κόλασης. Ενεργούμε ανεξάρτητα ως Πρωτοβουλία των Παιδιών της Φωτιάς. Δεν θα λογοδοτήσουμε σε κανέναν εκτός από τον έντιμο και ανθεκτικό κουρδικό λαό του οποίου η χώρα έχει καταληφθεί.

Δεν θεωρούμε επαρκή τον ανθρωπιστικό αγώνα του ΡΚΚ και επικρίνουμε τις μεθόδους του που απευθύνονται μόνο στο στρατό. […]

Καλούμε όλους τους αξιότιμους και πατριώτες Κούρδους να συμμετάσχουν στην κίνηση για να καταστρέψουμε τους φασίστες Τούρκους.

Δεδομένου ότι δεν καταλαβαίνουν καμία άλλη γλώσσα, ήρθε η ώρα να τους γονατίσουμε με μια πλημμύρα φωτιάς. Καλούμε όλους τους Κούρδους και τους φίλους τους να δώσουν δύναμη, να δράσουν με μεγάλο ενθουσιασμό, να λογοδοτήσουν και να πάρουν εκδίκηση για έναν αιώνα νικώντας” αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση της ομάδας “Παιδιά της Φωτιάς”.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »