ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ – Τουρκική εφημερίδα αναφέρει οτι Τούρκος σκοτώθηκε στον Έβρο

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ – Τουρκική εφημερίδα αναφέρει οτι Τούρκος σκοτώθηκε στον Έβρο

Τουρκικές εφημερίδες λένε οτι έγινε περιστατικό στον Έβρο οπου Τούρκος σκοτώθηκε( ; ) απο πυρά Έλληνα πολίτη.

H είδηση αν και έχει γεμίσει τα Τουρκικά ΜΜΕ πολυ πιθανό να πρόκειται για FAKE NEWS με στόχο να αποπροσανατολιστεί η Τουρκική κοινή γνώμη απο τις πυρκαγιές.

Προς το παρόν επιβεβαιώνεται οτι ο Μεχμέτ Ντουργκούν ειναι νεκρός αλλα δεν υπάρχει καμία πληροφορία ή καποια απόδειξη οτι σκοτώθηκε απο ελληνικά πυρά.

Συγκεκριμένα τα Τουρκικά media αναφέρουν τα εξής:

‎”Ο πολίτης μας Mehmet Durgun, ο οποίος ζει στο χωριό Adasarhanlı της συνοικίας Meriç της Αδριανούπολης, στα σύνορα με την Ελλάδα, σκοτώθηκε από πυρά που άνοιξε έλληνας πολίτης στον ποταμό Έβρο.”

Η Τουρκική Birgun αναφέρει ότι:

“Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7 μ.μ. στα σύνορα με την Ελλάδα στην περιοχή του Έβρου. Ο Μεχμέτ Ντουργκούν φέρεται να πήγε με τον φίλο του Σ.Σ. σε νησάκι στον Έβρου για να παραλάβει τις βάρκες που είχαν αφήσει οι παράνομοι μετανάστες για να διασχίσουν το ποτάμι.

Υπήρξε ένας καυγάς με ανθρώπους απο την ελληνική πλευρά που φορούσαν πολιτικά ρούχα και του Μεχμέτ Ντουργκούν. Ο Μεχμέτ Ντουργκούν πέθανε επί τόπου μετά από πυροβολισμό στο πρόσωπο από πιστόλι που πυροβόλησε Έλληνας κατά τη διάρκεια του καυγά.

Μετά το θάνατο του Ντουργκούν, ο φίλος του S.Ş. επέστρεψε στο χωριό και ανέφερε την κατάσταση στις αρχές. Συνοριοφυλακές που στάλθηκαν στην περιοχή πήραν το άψυχο σώμα του Ντουρχούν και τον πήγαν στο νεκροτομείο του Κρατικού Νοσοκομείου Μέρικ. Ο S.Ş., δήλωσε, ότι δεν ήταν στην ελληνική πλευρά την ώρα του συμβάντος, ότι πήγαν να παραλάβουν βάρκες μεταναστών απο νησάκι στον ποταμό του Έβρου, οπου μάλωναν με ανθρώπους από την άλλη πλευρά και ότι τους έπεσαν πυροβολισμοί.”

Μόλις έχουμε νεώτερα θα επανέλθουμε με σχετικό άρθρο αν επιβεβαιωθεί στο https://nemesishd.gr

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »