Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Η RAFAEL στο ΓΕΑ για αερομεταφερόμενα και επίγεια συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Συνεχίζει το έντονο ενδιαφέρον του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) για συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου, με την Ισραηλινή εταιρεία RAFAEL να απαντά στο ενδιαφέρον αυτό και να παρουσιάζει τις λύσεις της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

«Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας «RAFAEL» κ. Boris Katsman (Marketing and Business Development) και κ. Micha Ron (Regional Director), με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση, εκ μέρους της εταιρείας, των δυνατοτήτων των αερομεταφερόμενων και επίγειων συστημάτων Ηλεκτρονικού Πολέμου που κατασκευάζει» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η RAFAEL, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων Ηλεκτρονικού Πολέμου (EW) που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις αμυντικές δυνατότητες των στρατιωτικών δυνάμεων.

Οι λύσεις που διαθέτει ξεκινούν από υπερσύγχρονα ατρακτίδια ηλεκτρονικού πολέμου (EW-pod) για αεροσκάφη έως προηγμένα επίγεια συστήματα παρεμβολών (Electronic Warfare (EW) platforms) ικανά αντιμετωπίσουν απειλές στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα