Οι Τούρκοι μετακινούν LEO2A4 στην Κύπρο – Έχουμε ηθική υποχρέωση να τα αντιμετωπίσουμε!

Φωτογραφίες που εσκεμμένα βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο Τούρκους στρατιώτες δείχνουν την μεταφορά περίπου 8 Τουρκικών αρμάτων μάχης τύπου LEOPARD 2A4 προς τα κατεχόμενα απο το λιμάνι της Μερσίνης.

Η Τούρκια υπενθυμίζουμε είχε θελήσει να κρατήσει απόρρητη την πρώτη αποστολή Τουρκικών αρμάτων τύπου LEO2A4 στα Κατεχόμενα, αλλα και πάλι Τούρκος στρατιώτης με story στο Instagram είχε αποκαλύψει την παρουσία τους, η οποία ηταν βέβαια γνωστή για την Εθνική Φρουρά και την ΕΛΔΥΚ.

Η δύναμη των Τουρκικών LEOPARD 2A4 στα Κατεχόμενα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν απο ανοικτές πηγές αυτην την στιγμή αγγίζει περίπου τα 50 άρματα μάχης με την πρόσφατη αποστολή που περιγράψαμε παραπάνω.

Η κατάσταση αυτη δεν θα ήταν επικίνδυνη αν η Ελλάδα ως σωστή εγγύητρια δύναμη είχε φροντίσει να γίνει αστακός το νησί και σταματούσε να ακολουθεί πιστά την συμφωνία των εγγυητριών δυνάμεων που η Τούρκια όχι απλα έχει παραβιάσει αλλα έχει καταλάβει παράνομα και έδαφος στο νησί.

Με λίγα λόγια, ζούμε για την στιγμή που η Ελληνική Δύναμη Κύπρου θα ενισχυθεί με ισχυρά άρματα γιατι όχι και με LEO2HEL ή αλλων αρμάτων και θα ενισχύσει συνολικά την δύναμη της χώρας μας στο νησί! Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στην Κύπρο!

Τα επόμενα χρόνια με βάση τους εξοπλισμούς που τρέχουν ελπίζουμε να χρησιμοποιηθεί αυτο το πλεονέκτημα για να τελειώσει η κατοχή εδάφους που δεν έπρεπε εξαρχής να επιτρέψουμε!

NEMESISHD.GR – Η Αντιγραφή του κειμένου απαγορεύεται χωρίς σχετική άδεια

Share
Translate »