Νέα Τουρκική Πρόκληση: Κολύμπι και προβοκατόρικες δηλώσεις για Θράκη και «Γαλάζια Πατρίδα»

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Συνεχίζονται ασταμάτητα οι προκλήσεις από την Τουρκία, αυτή τη φορά όχι από την τουρκική κυβέρνηση αλλά από τον αντιδήμαρχο της πόλης Οσμάνγκαζι, στην Προύσα.

Ο αντιδήμαρχος της τουρκικής πόλης, Τζεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, συμμετείχε σε αγώνα κολύμβησης από το Καστελλόριζο ως το Κας και στη συνέχεια, αφιέρωσε τον τερματισμό του στην «τουρκική» μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Ο Χασάνογλου μετά τον αγώνα ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter φωτογραφία στην οποία κράταει τη σημαία της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης» και έγραψε ότι κολύμπησε στη «γαλάζια πατρίδα».

«Κολύμπησα 7,1 χλμ από το ελληνικό νησί Καστελλόριζο μέχρι την περιοχή του Κας σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στη γαλάζια πατρίδα κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στην Τουρκική Ένωση Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης» έγραψε στο twitter o Τούρκος αντιδήμαρχος.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας κολύμβησης μεταξύ Καστελλορίζου και Κας έγινε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης «Lycian Kas» με στόχο την ειρήνη και την φιλία, ενώ το σλόγκαν του ήταν «Δύο χώρες, ένας αγώνας».

Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα: Μπαράζ κατηγοριών για την Ελλάδα εξαπέλυσε το δεξί χέρι του Ερντογάν (nemesishd.gr)

Πρόσφατα

Ρωσικό ΥΠΑΜ: “200+ απώλειες για την Ουκρανία στην Μαρίινκα” – Τι αναφέρει για την τακτική κατάσταση

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν σήμερα νέα ενημέρωση σχετικά...

Ρωσική άσκηση-μήνυμα στις ΗΠΑ – Ο Ρωσικός στόλος δίπλα στην Αλάσκα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι δυνάμεις...

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

M72 LAW και RPG-18 : Τα αντιαρματικά μίας χρήσης του Ελληνικού Στρατού

Τα αντιαρματικά όπλα μίας χρήσης είναι ένα μεγάλο κομμάτι...

Κορβέτες κλάσης Pohjanmaa: Μια ματιά στα μελλοντικά πλοία της Φινλανδίας

Οι κορβέτες Pohjanmaa είναι μια κλάση κορβετών που αναπτύσσεται...