Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ραμζάν Καντίροφ: «Έτοιμοι να εισβάλουμε στο Κίεβο αν χρειαστεί»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, δήλωσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σθεναρά αντίθετος στην εγκατάσταση δυτικών στρατιωτικών βάσεων στο ουκρανικό έδαφος.

«Όσο υπάρχει το Κίεβο, θα υπάρχει πάντα μια τοποθεσία όπου η Δύση θα μπορεί να σταθμεύει εκεί τις στρατιωτικές της βάσεις και θα επιβάλλει τα αιτήματά της στο έθνος μας», δήλωσε ο Καντίροφ κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου του.

“Έχουμε έναν πρόεδρο (τον Πούτιν) και είμαι βέβαιος ότι δεν θα το επέτρεπε αυτο να συμβεί».

Ο Καντίροφ δήλωσε, «εμείς [η Τσετσενία] είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε ως μονάδα πεζικού που μπορεί να αναπτυχθεί οπουδήποτε και να εκτελεί τις οδηγίες που λαμβάνει χωρίς καμία δυσκολία» αφήνοντας μια ανοιχτή απειλή περί δυνατότητας εισβολής στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται οτι πρόσφατα όπως σας είχαμε ενημερώσει στο NEMESIS HD, ο Ρωσικός στρατός έστειλε 10.000 μονάδες που στάθμευαν στα σύνορα με την Ουκρανία πίσω στις μόνιμες βάσεις τους. Η κίνηση αυτη θεωρήθηκε ως μια κίνηση καλής θέλησης για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

– Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου σε άλλα media χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα