Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκλήθη ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Στο Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εκλήθη ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, για να διαμαρτυρηθούν οι Τούρκοι για την συμπεριφορά της Ελλάδας στο θέμα που δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της Γαλατασαράι στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Η Άγκυρα φαίνεται οτι ξεχειλώνει εντελώς την υπόθεση κάνοντας το θέμα να φαίνεται σαν “θερμό-διπλωματικό επεισόδιο” καθώς υπενθυμίζουμε οτι όπως σας ενημερώσαμε, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ήδη επικοινώνησε με τον Νίκο Δένδια για να εκφράσει την δυσφορία του πριν μερικές ώρες.

Σύμφωνα με Τουρκικές παλι πηγές, η Τουρκία τόνισε στον Έλληνα πρέσβη οτι η συμπεριφορά της Ελλάδας δεν είναι ανεκτή & οτι την εκλαμβάνει ως εχθρική ενέργεια προς την Τουρκία. Ακόμα, ζητήθηκε επίσης από την Ελλάδα να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψει την επανάληψη παρόμοιας μεταχείρισης των Τουρκικών αθλητικών συλλόγων που θα επισκεφθούν τη χώρα στο μέλλον.

Ως NEMESISHD.GR θα προτείναμε στην Ελληνική κυβέρνηση να μιλήσει και αυτη για την μεταχείριση που είχαν οι δύο Έλληνες στρατιώτες που πιάστηκαν να παραβαίνουν τους δήθεν “νόμους του Τουρκικού κράτους” και η Τουρκία που τώρα μας κατηγορεί για εχθρικές ενέργειες, τους είχε στην κυριολεξία φυλακισμένους για μήνες χωρίς λόγο.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα