Η Τελική πρόταση για Belharra τις επόμενες εβδομάδες | “Πιστεύω οτι θα τις επιλέξει η Ελλάδα”

Η Τελική πρόταση για Belharra τις επόμενες εβδομάδες | “Πιστεύω οτι θα τις επιλέξει η Ελλάδα”

Ο επικεφαλής της Naval Group μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα La Tribune έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την Γαλλική πρόταση προμήθειας Belharra για το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

La Tribune: Σε τι θα κριθεί ο διαγωνισμός στην Ελλάδα μεταξύ των πέντε ανταγωνιστικών προσφορών, συμπεριλαμβανομένης της (Ιταλικής ναυπηγικής εταιρείας) Fincantieri;

Υπάρχουν πράγματι πολλοί ανταγωνιστές. Αυτό που θα παίξει ρόλο ειναι το ζήτημα της τιμής, των συνεργασιών και της δυναμικότητας των προσφορών. Πιστεύω πολύ στις (φρεγάτες Belharra) FDI.

La Tribune: Αλλά είναι ακριβά πλοία…

Φυσικά, η τιμή έχει σημασία.

Γι ‘αυτό πρέπει να έχουμε την καλύτερη τιμή και την καλύτερη βιομηχανική συνεργασία για να έχουμε την καλύτερη προσφορά.

Όταν βλέπετε την FDI, τη χωρητικότητά της, τις καινοτομίες που υπάρχουν σε ψηφιακά ηλεκτρονικά συστήματα, ραντάρ και σόναρ από την Thales, αυτή η φρεγάτα είναι μοναδική στην αγορά.

Θα έρθει το 2023 στο Γαλλικό Ναυτικό και θα φέρει έναν πραγματικό διαφοροποιητή στη σύγχρονη Ναυτική μάχη.

La Tribune: Θα επιλέξει η Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους;

Ετσι νομίζω. Βρισκόμαστε πραγματικά σε μια ενεργή καμπάνια.

La Tribune:Υποβάλατε τη δεσμευτική προσφορά σας;

Θα την παραδώσουμε τις επόμενες εβδομάδες. Ενημερώνουμε κάθε φορά σύμφωνα με τα νεα σενάρια, σύμφωνα με τη βιομηχανική μας πραγματικότητα, τη συνεργασία και τι θα κάνουμε εκεί.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »