Η επιβλητική ρωσική φρεγάτα “Admiral Gorshkov” εκτέλεσε βολές στη Θάλασσα Μπάρεντς

Η επιβλητική ρωσική φρεγάτα “Admiral Gorshkov” εκτέλεσε βολές στη Θάλασσα Μπάρεντς

Η Ρωσική φρεγάτα “Admiral Gorshkov” εκτόξευσε πυραύλους P800 Onyx και έριξε βολές πυροβολικού στη Θάλασσα Μπάρεντς κατα την διάρκεια άσκησης, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα πληρώματα της μονάδας πυροβολικού Α-192 πέτυχαν με επιτυχία βολές στις θέσεις προσομοίωσης εχθρικών στόχων που βρίσκονται στην ακτή του Νότιου Νησιού του αρχιπελάγους Νόβαγια Ζεμλιά.

Την προηγούμενη ημέρα, στις 25 Μαρτίου, το πλήρωμα της φρεγάτας πραγματοποίησε επιτυχώς επίθεση με πυρά πυροβολικού σε στόχους προσομοίωσης αλλα και προχώρησε στην εκτόξευση πυραύλων cruise τύπου P-800 Onyx εναντίον παράκτιας θέσης.

Η φρεγάτα “Ναύαρχος Gorshkov (Γκόρσκοφ) ” εισήλθε στη Θάλασσα Μπάρεντς στις 24 Μαρτίου. Στο τέλος όλων των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, το πλοίο θα επιστρέψει στη μόνιμη βάση του την πόλη Severomorsk.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η φρεγάτα εκτόξευσε έναν υπερηχητικό πύραυλο cruise “Ζircon” από τη Λευκή Θάλασσα σε παράκτιο στόχο, που βρίσκεται στο χώρο δοκιμών Chizh του Ρωσικού στρατού στην περιοχή Αρχανγκέλσκ.

Η εκτόξευση πυραύλων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δοκιμής νέων όπλων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »