Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρουσίαση του AJBAN LRSOV στο ΓΕΣ: Η EDGE / NIMR κέρδισε τις εντυπώσεις στην DEFEA 23

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Καλή εντύπωση φαίνεται πως έκανε η εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων EDGE στην DEFEA 2023, καθώς χθες είχαμε συνάντηση για οχήματα ειδικών επιχειρήσεων AJBAN LRSOV στο ΓΕΣ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας ΙΧΩΡ ΙΚΕ, σχετικά με το όχημα ειδικών αποστολών NIMRA JΑBAN LRSOV της εταιρείας EDGE, την οποία εκπροσωπεί» καταλήγει η ανακοίνωση.

Παρουσίαση του AJBAN LRSOV στο ΓΕΣ: Η EDGE κέρδισε τις εντυπώσεις στην DEFEA 23 - NEMESIS HD
PHOTO: EDGE / NIMR

Βέβαια δεν υπάρχουν οχήματα με το όνομα JABAN ούτε εταιρεία NIMRA οπότε υποθέτουμε ότι έγινε τυπογραφικό λάθος και εννοεί τα AJBAN LRSOV που διαθέτει η εταιρεία NIMR που ανήκει στην EDGE.

Το NIMR AJBAN Long Range Special Operations Vehicle (LRSOV) είναι ένα ελαφρύ όχημα 4×4 ειδικών επιχειρήσεων μεγάλης εμβέλειας. Είναι ικανό να ικανό να κινείται σε καθε είδος εδάφους και μπορεί να μεταφερθεί και με ελικόπτερο.

Παρουσίαση του AJBAN LRSOV στο ΓΕΣ: Η EDGE κέρδισε τις εντυπώσεις στην DEFEA 23 - NEMESIS HD
PHOTO: EDGE / NIMR

Το όχημα μπορεί να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει μια σειρά εξοπλισμού που καθορίζεται από τον χρήστη ακόμα και με 4 κατευθυνόμενες APKWS (HYDRA-70).

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα