Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Αρχηγός του Ιρανικού στρατού απειλεί με νέα «θυελλώδη» απάντηση του Ιράν σε περίπτωση επίθεσης από το Ισραήλ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Αρχηγός του Ιρανικού Στρατού, Αμπντολραχίμ Μουσαβί (Abdolrahim Mousavi), τόνισε την ετοιμότητα του Ιράν να δώσει μια «θυελλώδη» απάντηση σε οποιαδήποτε επίθεση από το Ισραήλ, μιλώντας σήμερα. Αυτή η ισχυρή δήλωση έρχεται αφότου το Ιράν έπληξε το Ισραήλ με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη ως αντίποινα για την Ισραηλινή επίθεση κατά του προξενείου στην Συρία.

Ο στρατηγός Μουσαβί είπε ότι οι πρόσφατες στρατιωτικές επιχειρήσεις αποτελούν απλώς ένα δείγμα της πλήρους δύναμης των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και προειδοποίησε ότι θα πολλαπλασιαστούν οι επιθέσεις αυτές αν τους πλήξει το Ισραήλ.

Ο Αρχηγός του Ιρανικού στρατού απειλεί με νέα «θυελλώδη» απάντηση σε περίπτωση επίθεσης από το Ισραήλ
PHOTO By Tasnim

Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν, επικοινώνησε με ομολόγους του, όπως η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ. Ο Αμπντολαχιάν προειδοποίησε για σοβαρές συνέπειες εάν το Ισραήλ περάσει τις κόκκινες γραμμές της Τεχεράνης, αν και σημείωσε επίσης ότι το Ιράν δεν επιθυμεί την κλιμάκωση των εντάσεων, αλλά θα αντιδράσει αποφασιστικά ξανά εάν χρειαστεί.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν τόνισε ότι δεν έγιναν προηγούμενες συμφωνίες με άλλα έθνη σχετικά με τις επιθέσεις στο Ισραήλ, τονίζοντας την ανεξάρτητη λήψη αποφάσεων από το Ιράν για τις πράξεις του και διαψεύδοντας έτσι πληροφορίες ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων για τα χαρακτηριστικά της επίθεσης κατά του Ισραήλ.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται σε μια στιγμή που πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι το Ισραήλ αναμένεται να απαντήσει ένοπλα ακόμα και τις επόμενες ώρες κατά του Ιράν.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩΜην χάσετε την LIVE εκπομπή μας στις 23:00 στο YouTube!

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα