“ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ; ” – Ακσενέρ εναντίον Ερντογάν

“ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ; ” – Ακσενέρ εναντίον Ερντογάν

“Η Τουρκία χάνει συνεχώς εξαιτίας αυτής της άγνοιας της κυβέρνησης. Χάνουμε σε κάθε περιοχή. Αυτό συνέβη και με την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν στις 24 Απριλίου. Η λεγόμενη δήλωση του Ολοκαυτώματος του Μπάιντεν έβλαψε βαθιά το έθνος μας. Τα μάτια και τα αυτιά των πολιτών μας στράφηκαν στον κ. Ερντογάν.” δήλωσε η αρχηγός του καλού κόμματος Μεράλ Ακσενέρ μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στο τουρκικό Κοινοβούλιο.

“Είδαμε ότι ο δήθεν παγκόσμιος ηγέτης που υπερηφανευόταν ότι έστελνε μηνύματα στους διαταραγμένους έχει φύγει και αντικαταστάθηκε από τον σεμνό, γλυκό και μικροπρεπή κ. Ερντογάν. Όταν έγινε αυτό, ο κ. Ερντογάν έπρεπε να βγει και να πει, “Κύριε Μπάιντεν, ποιος στο διάολο είστε;”

“Ο κ. Ερντογάν, που μιλάει πολύ, δεν μπορεί να στείλει στον Μπάιντεν το μήνυμα που είχε στείλει ο Ινονού, τον οποίο μισούσε, στον Πρόεδρο Τζόνσον. Δεν μπορεί να δείξει τη σοφία του αείμνηστου Ετζεβίτ, τον οποίο δεν συμπαθούσε, απέναντι στον Μπαίντεν.

Δεν μπορεί καν να ξεπεράσει την κάθετη στάση του Ντεμιρέλ ο οποίος τοποθέτησε την τουρκική σημαία στη βάση Ινσιρλίκ.

Η νέα Τουρκία που προσπαθεί να μας πουλήσει ο κ. Ερντογάν είναι η ηττημένη Τουρκία. Στην εξωτερική πολιτική, η Τουρκία είναι ο χαμένος. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό.” πρόσθεσε.


Παραδεχτείτε την ανικανότητά σας, ζητήστε συγγνώμη και οδηγήστε τη χώρα σε εκλογές. Ή αφήστε την άνεση του παλατιού σας και κάνετε τη δουλειά σας, ή αφήστε το έθνος να μας δώσει την εξουσία, και θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο.” είπε η Ακσενέρ.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »