ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωση αγοράς Belharra από τον Καιρίδη!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: NAVAL GROUP

Την επικράτηση της γαλλικής πρότασης στον διαγωνισμό για τις νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης.

“Ένα βήμα πριν την ελληνο-γαλλική στρατιωτική συμφωνία αύριο: αγορά 3+1 υπερσύγχρονων φρεγατών (3 στην τιμή των 2), ριζική αναβάθμιση του Πολεμικού Ναυτικού, και ρήτρα αμοιβαίας στρατιωτικής βοήθειας. Η Γαλλία έρχεται να καλύψει δυναμικά, σε συνεργασία με την Ελλάδα, το κενό στην Ανατολική Μεσόγειο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Δύση.” έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής.

https://twitter.com/DimKairidis/status/1442507835007377411

Οι φήμες για ελληνογαλλική συμφωνία στα πλαίσια της συνάντησης Μακρόν – Μητσοτάκη στο Παρίσι έκαναν τον γύρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης τα τελευταία 24ωρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωσή τους.

Παρ’ όλ’ αυτά οι σημερινές ανακοινώσεις των υπουργείων άμυνας και εξωτερικών για επίσκεψη των δύο υπουργών αύριο στη Γαλλία, ταυτόχρονα με την επίσκεψη Μητσοτάκη, ήταν σαφής ένδειξη της σημαντικότητας των αυριανών συναντήσεων.

NEMESISHD.GR – Η αντιγραφή του κειμένου χωρις σχετική άδεια απαγορεύεται

Share
Translate »