Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παναγιωτόπουλος & Δένδιας στη Γαλλία

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, οι Υπουργοί Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκος Δένδιας, πρόκειται να μεταβούν αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι όπου θα συμμετάσχουν σε συναντήσεις με Γάλλους αξιωματούχους μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο θεωρούνται πολύ σημαντικές καθώς διαδίδονται πληροφορίες για αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας και επιλογή φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, πρόκειται απόψε να παραθέσει δείπνο εργασίας στον Έλληνα Πρωθυπουργό, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για την 76η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Η επίσκεψη των δύο υπουργών στο Παρίσι, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις ανεπιβεβαίωτες κατά τα άλλα πληροφορίες για αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και συμφωνία για αγορά γαλλικών φρεγατών.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα