Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Η Αρμένικη Αεροπορία θα αναλάβει δράση” – Δήλωση ΥΠΑΜ Αρμενίας

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Από νωρίς το πρωί, η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν επανέλαβε επιθετικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Χρησιμοποιούν βαρυ πυροβολικό TOS-1A.

Η χρήση TOS, Smerch και άλλων συστημάτων μεγάλου διαμετρήματος αλλάζει τη φιλοσοφία και την κλίμακα των επιχειρήσεων, ανεβάζοντάς τα σε νέο επίπεδο κλιμάκωσης.

Η Αρμενική Αεροπορία είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιησει πυρομαχικά που έχουν σχεδιαστεί για την καταστροφη στόχων ευρείας εκτασης , που προορίζονται για μεγάλη και αδιάκριτη καταστροφή ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικών υποδομών.
– Ανέφερε το Αρμένικο ΥΠΑΜ

Πριν από λίγη ώρα ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας, Αρμεν Γρηγοριάν, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ. Παράλληλα, ο ΥΠΕΞ των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πομπέο, καλει και τις δύο πλευρές να σταματήσουν τις συγκρούσεις.

Από την πλευρά της Τουρκίας, προχώρησε σε δηλώσεις ο υπουργός εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λέγοντας:
«Υπάρχει μόνο μία λύση σε αυτό το πρόβλημα: η Αρμενία θα αποσυρθεί από τα κατεχόμενα εδάφη. Είμαστε στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν τόσο στο (διπλωματικό) τραπέζι όσο και στο πεδίο της μάχης. Θέλουμε αυτό το ζήτημα να επιλυθεί πλήρως».

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα