Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “Πάρτε τσάι να σωθείτε”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τη Μαρμαρίδα το Σάββατο για να επιθεωρήσει την περιοχή που έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές που μαίνονται εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Ερντογάν μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος από την κορυφή ενός λεωφορείου και μετά την ομιλία του άρχισε να πετάει πακέτα με τσάι στον κόσμο.

Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ερντογάν φαίνεται να πετάει πακέτα τσαγιού σε πολίτες από το λεωφορείο ενώ κινείται στον δρόμο με την αυτοκινητοπομπή του.

Οι Τούρκοι πολίτες προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την κίνηση του προέδρου τους προς πυρόπληκτους. Τη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν έντονα οι Τούρκοι στο twitter με το hashtag “Πάρτε το τσάι σας και φύγετε” και γράφοντας πως οι άνθωποι υπέφεραν και ο Ερντογάν τους πετούσε τσάγια στο κεφάλι.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος επιθεώρησε τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς από το προεδρικό αεροσκάφος τη στιγμή που η χώρα δεν έχει πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα