Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βομβαρδισμός δίπλα στους Τούρκους & μετακίνηση Su-35 στη Συρία

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με τον Charles Lister, διευθυντή των προγραμμάτων για τη Συρία και την αντιτρομοκρατία του Ινστιτούτου Μέσης Αντολής, η Ρωσία, για πρώτη φορά, ανέπτυξε στο αεροδρόμιο Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία, τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη Su-35.

Όπως επισημαίνει ο Lister αυτή είναι μια αξιοσημείωτη κίνηση από πλευράς της Ρωσίας αφού το αεροδρόμιο βρίσκεται πολύ κοντά σε αμερικανική βάση.

Σημειώνει, επίσης, πως οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν σήμερα βομβαρδισμό σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.

Όπως σας ενημερώσαμε στο NEMESISHD.GR, η ρωσική μαζί με τη συριακή αεροπορία πραγματοποίησαν χθες σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη βάση της 23ης μεραρχίας του υποστηριζόμενου από την Τουρκία, FSA, στο χωριό Καχ που βρίσκεται στο βόρειο Ιντλίμπ.

Οι τουρκικές δυνάμεις φαίνονται επίσης να ετοιμάζονται για νέες μάχες, αφού έγγυρες πηγές αναφέρουν μετακίνηση μεγάλου όγκου στρατιωτικού εξοπλισμού, αρμάτων μάχης και πυροβολικού από την Τουρκία προς τη Συρία.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα