Καλεσμένος στην εκπομπή του A Haber, βρέθηκε ο Ismail Hakki Pekin (Χακί Πεκίν), πρώην επικεφαλής του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας και αντιπτέραρχος ε.α, εξέφρασε τις σκέψεις του για μια πιθανή σύγκρουση με την Ελλάδα.
Ο παρουσιαστής του προγράμματος, ρώτησε τον Tούρκο αντιπτέραρχο: “Θα πολεμήσει η Τουρκία τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα;”
Εκεί όλοι στο πάνελ σοκαρίστηκαν όταν δήλωσε ότι είναι αδύνατο και για τις δύο χώρες αυτές να εισβάλουν στην Τουρκία με χερσαίες δυνάμεις αλλά μπορούν άνετα να καταστρέψουν το Τουρκικό Ναυτικό και την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία.
Μάλιστα δήλωσε οτι τα Τουρκικά Πολεμικά Πλοία δεν θα προλάβουν να βγούν ούτε απο τις βάσεις τους και ότι αν η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία δεν ενισχυθεί σύντομα, η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη στο μέλλον.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς προειδοποίησε σε έντονο τόνο ότι αν Ελλάδα και ΗΠΑ χτυπήσουν την Τουρκία, το αποτέλεσμα θα είναι ένα νέο Ναυαρίνο με ολική καταστροφή των αεροναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας.
Εμείς θα συμπληρώσουμε ως NEMESIS HD ότι αν καθαρίσει ουρανός και θάλασσα, οι χερσαίες δυνάμεις δεν θα βρίσκουν εμπόδιο για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της χώρας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτούν οι γείτονες αρκετές φορές πριν διαλέξουν να μας επιτεθούν.
Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!
Διαβάστε ακόμα: Πολεμικές δηλώσεις Μπαχτσελί: «Έλληνες θα πληρώσετε – Θα έρθουμε τρέχοντας»





