Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τουρκικό άγχος για τα συστήματα Anti-UAV / Drone στο Αιγαίο

Τουρκικό άγχος για τα συστήματα Anti-UAV / Drone στο Αιγαίο

0
Τουρκικό άγχος για τα συστήματα Anti-UAV / Drone στο Αιγαίο - NEMESIS HD
U.S. Air Force photo/Ilka Cole

Μετά τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην Καθημερινή για εγκατάσταση Ισραηλινών συστήματων Anti-UAV / Drone απο την Ελλάδα στο Αιγαίο, αρκετά τουρκικά μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με το γεγονός.

Συστήματα Anti-UAV – Anti-Drone

Η Τουρκική «μιλιγιέτ» γράφει ότι, πρόκειται για μια επικίνδυνη νέα εξέλιξη στα, όπως αναφέρει, «παιχνίδια της Αθήνας στο Αιγαίο» και ότι η Ελλάδα εδω και χρόνια προσπαθεί να περιορίσει τον κίνδυνο των Τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV), τα οποία λέει ότι άλλαξαν την πορεία του πολέμου σε Συρία, Λιβύη, Αρτσάχ και Ουκρανία.

Σε μια άλλη Τουρκική εφημερίδα επίσης διαβάσαμε ότι η Ελλάδα προσπαθεί ανεπιτυχώς να περιορίσει τα Bayraktar TB2 και ότι δεν μπορούν τα συστήματα αυτά που αγοράζουμε να πετύχουν κάτι σημαντικό.

Οπλισμένα MQ-9

Δεκάδες Τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν επίσης, ότι η Ελλάδα θα αποκτήσει σύντομα 3 οπλισμένα MQ-9 Predator, UAV απο τις ΗΠΑ με μεγάλη δυνατότητα και ακτίνα δράσης με το ενδεχόμενο ακόμα, να αγοραστούν περισσότερα Ισραηλινά UAV (πιθανόν οπλισμένα).

Αλλαγή κλίματος

Οι Τούρκικες εφημερίδες και site τις τελευταίες εβδομάδες μέτα το σοκ που τους προκάλεσε η είδηση για την πιθανή απόκτηση μαχητικών F-35 απο την Ελλάδα, φαίνονται να καταλαβαίνουν ότι κινούμαστε τάχιστα στον επανεξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ότι τα σχέδια που έκανε η Τουρκία κατά της Ελλάδας, έχουν τώρα πια, τεράστιο ρίσκο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ