Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Κατεχόμενα χωριά”: Έχει ξεφύγει απο κάθε μέτρο η Τουρκική προπαγάνδα & οι προκλήσεις

Τουρκική προπαγάνδα
Photo Licensed via Envato for NEMESISHD.GR

Απίστευτα λόγια λένε τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης με την yeniakit (μια αρκετά μεγάλης επισκεψιμότητας εφημερίδα της Τουρκίας) να γράφει για την Θράκη μας λες και είναι δικό τους κατεχόμενο τμήμα και να παραπονιέται για συγκέντρωση ελλήνων κομμάντο στα όπως αυτη αναφέρει “Τουρκικά χωριά” σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην Τουρκική προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα, γράφει ότι: “Το κακομαθημένο παλικάρι της Δύσης, η Ελλάδα, που επιδιώκει προκλήσεις κατά της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατιώτες σε τουρκικά χωριά της Δυτικής Θράκης.

Το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο θα τοποθετήσει ειδικές δυνάμεις στο Μέγα Δέρειο, ένα από τα τουρκικά χωριά στην περιοχή του Σοφλιού.” το οποίο γράφει στα Τούρκικα και συνεχίζει λέγοντας

“Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταδρομείς ήρθαν στο χωριό με εντολή του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και ότι οι στρατιώτες θα τοποθετηθούν στον πρώην στρατόπεδο Παρασκευούδη. Επιπλέον, στάλθηκαν στους στρατώνες 4 στρατιωτικά ελικόπτερα για να υπηρετήσουν στην περιοχή.”

“Οι ελληνικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι η μονάδα στάλθηκε εκει για να αποτρέψει παράνομους μετανάστες να περάσουν τα βουλγαροελληνικά σύνορα και για να αποτρέψει τις δραστηριότητες των διακινητών. Οι Έλληνες καταδρομείς θα περιπολούν την περιοχή 24 ώρες το 24ωρο” γράφει η Τουρκική εφημερίδα.

Η Τουρκική εφημερίδα λέει οτι ο Ελληνικός στρατός εδω και ένα χρόνο τοποθετεί ειδικές δυνάμεις και ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις κοντά σε “Τουρκικά” όπως τα αποκαλεί μειονοτικά χωριά και οτι στην ουσία προσπαθεί να ασκήσει αφόρητοι πίεση στους “Τούρκους”.

Μόνο που η προπαγάνδα της Τουρκικής εφημερίδας πέφτει σε τοίχο καθώς ούτε Τουρκικά είναι τα χωρία, ούτε η Ξάνθη είναι Τουρκική όπως είχαν αναφέρει μαζικά πριν λίγες εβδομάδες τα Τουρκικά μέσα αλλα σε αυτα τα χωρία είναι Έλληνες μουσουλμάνοι “Πομάκοι” που με υπερηφάνεια και σεβασμό όχι μόνο κρατούν την Ελληνική σημαιά αλλα θα την υπερασπιστούν και με το αίμα τους!

Παίρνοντας την σκυτάλη απο τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ απέναντι, θα μιλήσουμε και εμείς έξω απο τα δόντια για την Τουρκική προπαγάνδα τους.

Αν θέλουν να μιλάμε με τέτοιο τρόπο και να βγαίνουν τέτοια άρθρα απαιτούμε και εμείς την απόσυρση των Τουρκικών δυνάμεων απο την Ελληνική Ανατολική Θράκη και πιο συγκεκριμένα απο τις Ελληνικές πόλεις και χωρία  Αδριανούπολη, τη Ραιδεστό, την Τυρολόη, την Αρκαδιούπολη  και τις Σαράντα Εκκλησιές που άδικα κρατούντε απο την Τουρκία.

Επίσης απαιτούμε την άμεση παράδοση της Ίμβρου και της Τενέδου στην Ελλάδα καθώς παραβιάστηκαν οι διμερείς συμφωνίες και το Τουρκικό κράτος ασκώντας αφόρητη πίεση στους κατοικούς τους, οδήγησε στην σχεδόν ολική εξαφάνιση του Ελληνικού πλυθησμού στα δύο Ελλήνικα νησία.

Όπως βλέπουμε, με την Τουρκική λογική οδό και εμείς μπορούμε να απειλήσουμε με βάσιμα όμως επιχειρήματα για την κατεχόμενη πατρίδα μας. Όσο για τους ονειροπόλους ας τολμήσουν να επιτεθούν και θα επανέλθουν στην πραγματικότητα ισοπεδωμένοι.

NEMESISHD.GRΜοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου!

Απαγορεύεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση του άρθρου απο άλλα media χωρίς άδεια.

Comments

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάφταρ Ισραήλ Χάφταρ Ισραήλ

Νέα «μυστική» πτήση Χάφταρ στο Ισραήλ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πούτιν Ζελένσκι - Ουκρανία Πούτιν Ζελένσκι - Ουκρανία

«Ο Πούτιν τον έχει για πρωινό» – Ουκρανός πολιτικός για Ζελένσκι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άσκηση Εθνικής Φρουράς - Κύπρος Άσκηση Εθνικής Φρουράς - Κύπρος

Κυπριακή Δύναμη | Άσκηση Εθνικής Φρουράς – Επικοινωνία με Αίγυπτο

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Κύπρος - γεώτρηση Κύπρος - γεώτρηση

«ΓΛΑΥΚΟΣ-2»: Η Κύπρος δίνει το παράδειγμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Advertisement

Copyright © 2014-2021 NEMESISHD. All Rights Reserved

Connect
Translate »
day
night