Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ”: Επίσκεψη του Αλβανού ΥΠΑΜ στον Ακάρ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, υποδέχτηκε τον Αλβανό ομόλογό του με στρατιωτική τελετή στην Άγκυρα την Τετάρτη, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Ο Χούλουσι Ακάρ και ο Αλβανός Υπουργός Άμυνας, Νίκο Πελέσι, πραγματοποίησαν προσωπική συνάντηση πριν από τις συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, ανέφερε δήλωση του τουρκικού υπουργείου.

Η διμερής και περιφερειακή ασφάλεια, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας στον αμυντικό τομέα, ήταν μεταξύ των θεμάτων συζήτησης.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τόνισε τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και σημείωσε τις δυνατότητες για ενίσχυση της διμερούς στρατιωτικής εκπαίδευσης και συνεργασίας.

Ο Χουλουσί Άκαρ τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια, ενώ ταυτόχρονα τόνισε τη σημασία του αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETO), πρόσθεσε το τουρκικό υπουργείο.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα