Τα φιλαράκια των Τούρκων γαζώνονται μεταξύ τους για σπίτια άλλων

Τα φιλαράκια των Τούρκων γαζώνονται μεταξύ τους για σπίτια άλλων

Δύο ομάδες ισλαμιστών μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία συγκρούστηκαν το Σάββατο στη βορειοδυτική Συρία, στο Κυβερνείο του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ του Τζαμπάτ Αλ-Σαμίγια και του Τζαΐς Αλ-Ισλάμ στην περιοχή Afrin, με αποτέλεσμα τη βαριά ανταλλαγή πυρών σε διάφορες γειτονιές.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η σύγκρουση μεταξύ των δύο μεγάλων οργανώσεων σημειώθηκε κατά τον έλεγχο ορισμένων κτιρίων εντός της περιοχής Afrin.

Επιπλέον, ένας κάτοικος της Αφρίν είπε στο RT Arabic το Σάββατο: “Ο λόγος για αυτές τις συγκρούσεις μεταξύ των υποστηριζόμενων από την Τουρκία οργανώσεων οφείλεται στη διαφωνία τους σχετικά με τη μοιρασιά των ιδιοκτησιών των κατοίκων της πόλης”.

“Τα μέλη του Τζαμπάτ Αλ-Σαμίγια κατέσχεσαν χρήματα από μέλη του Τζαΐς Αλ-Ισλάμ που επέστρεψαν από τη Λιβύη και μετά από αυτό ξέσπασαν συγκρούσεις.” πρόσθεσε.

Σύριοι ακτιβιστές επιβεβαίωσαν επίσης ότι δύο μέλη του Τζαΐς Αλ-Ισλάμ σκοτώθηκαν και περίπου 12 άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των επιθέσεων του Τζαμπάτ Αλ-Σαμίγια στο κέντρο της πόλης.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »