Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ: Σφοδρό πλήγμα στην υποδομή των ισλαμιστών

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Το Σάββατο, η ιρακινή μυστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έχει καταλάβει την κύρια αποθήκη εκρηκτικών του Ισλαμικού Κράτους στο Κυβερνείο του Αλ-Ανμπάρ.

Η υπηρεσία πληροφοριών προχώρησε σε δήλωση στο Sputnik Arabic για τα υλικά που κατασχέθηκαν από την αποθήκη και ανέφερε πως ήταν ο κύριος χώρος αποθήκευσης πυρομαχικών και εκρηκτικών για την τρομοκρατική οργάνωση μεταξύ των περιοχών Heet και Kbisa.

Όπως ανέφερε η υπηρεσία, οι μαχητές του ISIS σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν την αποθήκη για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιχειρήσεις στις περιοχές Heet, Fallujah και Ramadi εντός του κυβερνείου του Anbar.

Επιπλέον, αποκάλυψαν ότι ανάμεσα σε όσα βρέθηκαν μέσα στην αποθήκη συμπεριλαμβάνονταν 20 μαγνητικές συσκευές και 10 ζώνες εκρηξης, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία εκρηκτικών, όπως χειροβομβίδες.

Η μυστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι τα προαναφερθέντα υλικά έχουν αφαιρεθεί και θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές.

Ο ιρακινός οργανισμός πληροφοριών δήλωσε πως η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στις ακριβείς πληφορίες τους και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα