Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

“SUPER RAFALE”: Νέα φονική έκδοση F5 ετοιμάζει η Dassault

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η εκδοση F5 των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale είναι πιθανό να έχει μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών που θα εδραιώσουν την θέση του μαχητικού ως ενα απο τα καλύτερα στον κόσμο.

Η Ελλάδα και αυτη είναι μεταξύ των εθνών που χρησιμοποιούν RAFALE και η αναβάμιση αυτη θα επιτρέψει την επιχειρισιακή συνέχεια του μαχητικού στην Πολεμική Αεροπορία.

Η Dassault Aviation σχεδιάζει την έκδοση F5 που θα είναι οπως δήλωσε “προικισμένη με έναν εντυπωσιακό αριθμό δυνατοτήτων”.

 “Στις αρχές της δεκαετίας του 2030, η εκδοση F5 θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε περαιτέρω την ικανότητα προσθήκης στο Rafale, νέων αισθητήρων και εξοπλισμών, αλλά και ικανότητων επικοινωνίας, συνεργασίας και διαλειτουργικότητας”, ανέφερε ο Φρεντερίκ Παριζιάν, Υπαρχηγός της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Zone Militaire.

Το Rafale είναι ένα δικινητήριο δελταπτέρυγο μαχητικό αεροσκάφος αεροπορικής υπεροχής με την τελευταία έκδοση του F4  να έχει ηδη εγκριθεί από τη Γαλλική Υπηρεσία Αμυντικών Προμηθειών (DGA) το 2017 και αναμένεται να έχει αυξημένη συνδεσιμότητα, προστασία στον κυβερνοχώρο και συστήματα ραντάρ.

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα