ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: Το Τουρκικό ΥΠΑΜ και οι φωτογενείς μετανάστες

ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: Το Τουρκικό ΥΠΑΜ και οι φωτογενείς μετανάστες

Το Τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε στα πλαίσια της καθημερινής προπαγάνδας του ότι 42 παράτυποι μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα και όταν εντοπίστηκαν, ξυλοκοπήθηκαν και εστάλησαν πίσω στη Τουρκία από τις δυνάμεις του Δ’ Σώματος Στρατού.

Οι Τούρκοι είπαν να το ξεχυλώσουν ακόμα περισσότερο δείχνοντας μια φωτογραφία τους σε ενα χωράφι όπου 12 άτομα ειναι γυμνά και καλύπτονται με γρασίδια αλλα δεν έχουν και κανέναν μώλοπα. Αμέσως μετά επειδή μας περνάνε και για χαζούς παραθέτει άλλη φωτογραφία που τους έχουν φορέσει ρούχα και κάθονται γεμάτοι χαρά οι ίδιοι 12.

Απο ότι φαίνεται απο τους 42 που κατα τους Τούρκους “έφαγαν ξύλο” μόνο οι 12 που είχαν φωτογένεια επιλέχθηκαν απο το Τουρκικό ΥΠΑΜ για τις φωτογραφήσεις.

Τέλος, η μετάφραση απο τα Τουρκικά αναφέρει οτι πέρα απο το ξυλοκόπημα που υπέστησαν η Ελλάδα τους ξαναβάρεσε μέχρι θανάτου. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη φράση να αποτελεί λάθος στην μετάφραση διότι αν είχε γίνει “μέχρι θανάτου” ο συγκεκριμένος ξυλοδαρμός, δεν θα υπήρχε κανείς να πεί αυτην την Τουρκική ιστοριούλα.

Share
Translate »