Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σουλεϊμάν Σοϊλού: Νέα Τουρκική προπαγάνδα με δήθεν 12 νεκρούς μετανάστες στον Έβρο

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Νέα Τουρκική προπαγάνδα εξαπέλυσε κατα της Ελλάδας ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, με μια απίστευτη δημοσίευση που θα ζήλευαν στο Hollywood να δείχνει εικόνες απο δήθεν νεκρούς μετανάστες που δήθεν επαναπροωθήθηκαν απο την Ελλάδα στη Τουρκία.

Στην δημοσίευση του στο Twitter δημοσίευσε φωτογραφίες και μια μικρή δήλωση όπου ανέφερε:

“Από τους 22 μετανάστες που επαναπροωθήθηκαν από τα ελληνικά στρατεύματα στα σύνορα με τα παπούτσια τους βγαλμένα και τα ρούχα τους βγαλμένα, 12 απο αυτούς πάγωσαν. Η ΕΕ είναι αβοήθητη, αδύναμη και απάνθρωπη. Τα Ελληνικά στρατεύματα είναι δολοφονικά για τα θύματα (μετανάστες) και συμπαθούν το κίνημα της FETO. Αναπαυθείτε εν ειρήνη.”

Δήλωσε ο μέγας προπαγανδιστής Σουλεϊμάν Σοϊλού που έκανε τους ισχυρισμούς αυτούς την ώρα που η Τουρκία κατηγορείται οτι βομβάρδισε προσφυγικές δομές στο Ιράκ και είναι η αιτία που οι μετανάστες θέλουν να φύγουν απο Συρία και Ιράκ.

NEMESISHD.GR – Κοινοποιήστε την είδηση στους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα