Ρωσικά SU-34 σπέρνουν τον όλεθρο στους Ισλαμιστές της Ιντλίμπ

Ρωσικά SU-34 σπέρνουν τον όλεθρο στους Ισλαμιστές της Ιντλίμπ

Ρωσικά SU-34 με συμμετοχή και Συριακών SU-24 εδω και τουλάχιστον μια ώρα εχουν εξαπολύσει πάνω απο δέκα αεροπορικές προσβολές εναντίον θέσεων των ανταρτών που υποστηρίζει η Τουρκία στην περιοχή της Ιντλίμπ στη Συρία.

Χθές 4 Ρωσικά βομβαρδιστικά Su-34 θεάθηκαν να πετούν απο την βάση τους στην Κασπία θάλασσα πρός την Ρωσική βάση της Λατάκια συνοδεύοντας ενα Ρωσικό Tupolev Tu-154M.

Η σημερινή επίθεση εναντίον νοσοκομείου στο Χαλέπι που άφησε πίσω της νεκρούς σύμφωνα με Συριακά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για προβοκάτσια που υιοθετήθηκε τοσο απο την Τουρκία επίσημα οσο και απο τους αντάρτες.

Η επίθεση αυτη φαίνεται οτι δεν πέρασε στα “ψιλά” απο τον Ασάντ και τον Πούτιν και δώθηκε η διαταγή για ισχυρό μήνυμα προς τους “προβοκάτορες” όπως τους αποκαλούν.

Το Nemesis HD μέσω έρευνας του σας παρουσιάζει ακριβώς κάποια απο τα σημεία που βομβαρδίστικαν.

Οι Ρωσικές αεροπορικές προσβολές επικεντρώθηκαν σε σημεία που οι αντάρτες αποθήκευαν πυρομαχικά αλλα και εναντίον ηγετικών προσώπων του FSA ( Ελεύθερος Συριακός στρατός) με δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο να βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Η κατάσταση στην Ιντλίμπ ειναι αρκετά τεταμένη και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε νέα επίθεση του Ασάντ προς το τελευταίο προπύργιο των Ισλαμιστών τις επόμενες βδομάδες.

Share
Translate »