Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Που βρέθηκαν σήμερα Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Tην 130 Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο επισκέφθηκε σήμερα για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε τα στελέγχη της Πολεμικής Αεροπορίας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στην πατρίδα.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία της 130 Σμηναρχίας Μάχης από τον Διοικητή της, Σμήναρχο Γρηγόρη Καραμπιτιάνη και τον Στρατηγό Φλώρο.

«Στην 130 Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Λήμνο, είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που υπερασπίζονται καθημερινά την Πατρίδα και να τους ευχαριστήσω για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν,» ανέφερε μέσω twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στη Γαύδο όπου ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης του νησιού. «Η απόφαση των νησιωτών μας να ζήσουν στη μεθόριο της πατρίδας μας, υπογραμμίζοντας την ελληνικότητά της με την ζωντανή και δραστήρια παρουσία τους, ενέχει αναμφισβήτητα ηρωισμό» δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα