ΠΟΝΟΨΥΧΙΑ ΑΚΑΡ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ: “ΜΗΝ αγοράζετε RAFALE”

ΠΟΝΟΨΥΧΙΑ ΑΚΑΡ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ: “ΜΗΝ αγοράζετε RAFALE”


Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εχει ξεκινήσει εναν αγώνα εξοπλισμών απαντώντας σε ερώτηση για την προμήθεια των γαλλικών αεροσκάφών Rafale, τα οποία παραδόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα πολεμικά αεροσκάφη που έλαβε η Ελλάδα από τη Γαλλία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε: «Φεύγουν, φεύγουν. Αγοράζουν αεροπλάνα, όπλα, εξοπλισμό. Δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ισορροπίας ισχύος με 3-5 μεταχειρισμένα αεροσκάφη.” είπε εμφανώς αγχωμένος για την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο ο Ακάρ.

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε: «Αναμένουμε από τους Έλληνες γείτονές μας να αγωνιστούν για ειρηνικές, πολιτικές λύσεις, όχι επιθετικές λύσεις και να συμβάλουν στις προσπάθειές μας για επίλυση των προβλημάτων με διάλογο».

Ο Ακάρ ως ένας Τούρκος Ρομπέν των Δασών επιχείρησε να δώσει και συμβουλές στην Ελλάδα (για το καλό οπως λέει του Ελληνικού λαού) λέγοντας οτι:

“Δεν έχει νόημα να τινάξουμε στον αέρα την ευημερία των λαών μας”[…]Ειδικά η Ελλάδα, η οποία έχει τόσα χρέη, δεν πρέπει να πλήττει την ευημερία των ανθρώπων της με πρόσθετες δαπάνες”

Ως NEMESIS HD θα θέλαμε να θυμήσουμε στον Τούρκο Υπουργό και Νατοικό σύμμαχο οτι δεν ειναι οι εξοπλισμοί της Ελλάδας που προκαλούν την διαμάχη στο Αιγαίο… Αλλα οτι κάποιος άλλος αύξησε τις στρατιωτικές δαπάνες του σε ποσοστό περίπου 400% απο το 2009 και μετά & εχει τοποθετήσει την αποβατική του δύναμη μπροστά απο τα Ελληνικά νησιά.

Όσο για την “πονοψυχία του” προς τον Ελληνικό λαό, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε οτι τα RAFALE που αγοράζει η Ελλάδα δεν ειναι ούτε 3 ούτε 5 όπως θέλει να πιστεύει ο Ακάρ, είναι 18 μαζί με 85+ F-16 Viper που θα καθιερώσουν μια και καλή την ηρεμία στο Αιγαίο απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα που όντως διαταράσει και την ευημερία του Ελληνικού λαού.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »