Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΟΡΓΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΕΞ: “Έμεινε μουγγός ενώ μας απειλούσαν οι Τούρκοι”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Έντονη κριτική άσκησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη, από το βήμα της Βουλής στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Χάικο Μαας.

Η βουλευτής κατηγόρησε τον Γερμανό υπουργό για την απαθή στάση που κράτησε ακούγοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου εναντίον της Ελλάδας στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν και κάλεσε την κυβέρνηση αντιδράσει.

«Θα πρέπει να μας εξηγήσει πώς χάθηκε στη μετάφραση η ευθεία απειλή κατά της Ελλάδας. Δεν την κατάλαβε στη μετάφραση ή την κατάλαβε και έμεινε μουγγός;

Αν το κατάλαβε έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι θέση εταίρου εντός ΕΕ. Δεν νοείται χώρα εκτός ΕΕ, να απειλεί χώρα εντός και ο ΥΠΕΞ να μην απαντά.

Θέλω να ελπίζω, ότι επειδή τα τούρκικα είναι δύσκολη γλώσσα, η μετάφραση είχε κενά. Αν δεν είναι έτσι όμως η Ελλάδα δικαιούται να εκφράσει εντονότατα τη δυσαρέσκειά της.»

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα