Οι Τούρκοι ανακαλύπτουν οτι έχασαν το Αιγαίο σε πόλεμο

Χάος επικρατεί στην Τουρκία και συγκεκριμένα στα τουρκικά ΜΜΕ που έχουν ξεσπαθώσει για φωτογραφία του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλία στις Οινούσσες μπροστά στην σημαία με την φρουρά του νησιού και φόντο την Μικρά Ασία.

Δεν είναι μόνο η Σοζτζού αλλα δεκάδες Τουρκικές εφημερίδες που αναφέρουν το νησί ως κατεχόμενο απο την Ελλάδα και οτι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το στρατικοποιήσουμε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Αν και δεν είμαστε σίγουροι για ποιό διεθνές δίκαιο μιλάει η Τουρκία διότι τα περισσότερα κομμάτια του δεν τα έχει υπογράψει και μάλλον εννοεί το Οθωμανικό δίκαιο.

Η Γενι Σαφάκ νιώθει μάλιστα οτι απειλείται η Σμύρνη με τον Ελληνικό στρατό να είναι τόσο κοντά της και γράφει με τεράστια γράμματα οτι οι ελληνικές δυνάμεις ασκούνται κάτω απο την μύτη της Τουρκίας.

Ως NEMESISHD.GR θα συνιστούσαμε ψυχραιμία στους γείτονες και να ανοίξουν μερικά βιβλία να μάθουν τον λόγο που οι προγονοί τους αποκαλούσαν το ΑΒΕΡΩΦ “Seitan Papor” ή αλλιώς το πλοίο του διαβόλου. Όσο για το άγχος που έχουν για την Σμύρνη, όσο δεν μας προκαλούν και για όσο δεν κάνουν το λάθος να μας ξαναμετρήσουν στο πεδίο της μάχης, το καθεστώς της Σμύρνης δεν θα αλλάξει.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου χωρίς σχετική άδεια.

Share
Translate »