Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στον Έβρο

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση «ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, το Ε.Π.126 στο Σουφλί, το Ε.Φ. Κήπων Έβρου και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντήλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης συνόδευσαν ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στον Έβρο - NEMESIS HD
PHOTO: ΥΠΕΘΑ

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Βουλευτές Έβρου κ.κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους Δημάρχους Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδος κ. Βασίλειο Μαυρίδης, Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικώς με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στον Έβρο - NEMESIS HD
PHOTO: ΥΠΕΘΑ

Στο τέλος επισκέψεώς του στον Έβρο, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Β’» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα