Ο Βούλγαρος ΥΠΑΜ ξύνεται στη “γκλίτσα του τσολιά” με χάρτη της Μεγάλης Βουλγαρίας

Με αφορμή την γιορτή της γυναίκας ο Βούλγαρος Υπουργός Άμυνας με το “πανούργο μυαλό του” σκέφτηκε να περάσει και προπαγανδιστικά μηνύματα εις βάρος της Ελλάδας & των Σκοπίων (που για τα Σκόπια λιγο μας ενδιαφέρει αλλα πρέπει να το αναφέρουμε)

Ο Βούλγαρος Υπουργός Άμυνας δημοσίευεσε φωτογραφία που δείχνει τα Σκόπια ως Βουλγάρικο έδαφος αλλα και ελληνικά εδάφη σε Θράκη και Μακεδονία να ανήκουν και αυτά στη Βουλγαρία.

Θέλουμε να ελπίζουμε οτι η Βουλγαρία όντως θα προχωρησει στο να ξανα κάνει το ίδιο λάθος να τα βάλει μαζι μας ώστε να γίνει ξανα εύκολη η προέλαση του Ελληνικού στρατού προς τα αρχαία εδάφη του.

Η ευκαιρία που εχει δώσει η Ελλάδα στην Βουλγαρία ειναι αυτη που την κρατά ακόμα ανεξάρτητη & της έδωσε το πλεονέκτημα της ειρηνικής συνύπαρξης μαζί μας, με τις σχέσεις των κρατών & του λαού να εχουν βελτιωθεί δραστικά σε σύγκριση με τον προηγούμενο αιώνα.

Σε κάθε περίπτωση αν ο Βούλγαρος ΥΠΑΜ θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές μας μεταξύ Τουρκίας και Βουλγαρίας να είναι σίγουρος οτι όχι μονο θα αντέξουμε αλλα και θα επιβληθούμε στις όμορφες και ακάλυπτες απο τον ανίσχυρο Βουλγαρικό στρατό πεδιάδες σε χρόνο ρεκόρ.

Εμείς σε αντίθεση με τους Βούλγαρους δεν έχουμε βεβαρυμένο ποινικό μητρώο στην περιοχή & δεν έχουμε μαχαιρώσει πισώπλατα κανέναν συμμαχό μας.

Για αυτο καλύτερα να πάρει πίσω την συγκεκριμένη φωτογραφία & να αφαιρέσει και τα Σκόπια απο τον χάρτη του τα οποία και για αυτα δεν τίθεται θέμα μοιρασίας καθώς και αυτά αποτελούν, με την λογική του Βούλγαρου αυτην την στιγμή, Αρχαίο Ελληνικό Έδαφος.

Share