Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

ΝΑΤΟ | «Δεν υπάρχει περίπτωση No-Fly Zone στην Ουκρανία»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους και καταστροφές τις επόμενες ημέρες δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του NATO, Γενς Στόλτενμπεργκ, και κάλεσε τον Πούτιν να αποσύρει άνευ όρων όλα τα ρωσικά στρατεύματα.

«Οι μέρες που έρχονται είναι πιθανό να είναι χειρότερες, με περισσότερους θανάτους, περισσότερα δεινά και περισσότερες καταστροφές,» είπε ο Στόλτενμπεργκ μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των Υπουργών Εξωτερικών της συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

Παρ’ όλ’ αυτά, απέκλεισε το ενδεχόμενο να στείλει το NATO στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία ή να δημιουργήσει no-fly zone πάνω από τη χώρα καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει το NATO σε ευθεία ένοπλη αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

«Οι σύμμαχοι συμφωνούν ότι δεν πρέπει να έχουμε αεροπλάνα του ΝΑΤΟ να επιχειρούν στον ουκρανικό εναέριο χώρο ή στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας», δήλωσε ο επικεφαλής της συμμαχίας.

Διαβάστε ακόμα: ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκία και Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας – NEMESIS HD

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα