“ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ” Ουκρανή πολιτικός ζητά στρατιωτική προετοιμασία

Ουκρανή πολιτικός και πρώην βουλευτής Τατιάνα Τσέρνοβολ σύμφωνα με το RIA κάλεσε να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την ανακατάληψη της Κριμαίας που εχει προσαρτηθεί απο την Ρωσία “ανά πάσα στιγμή“.

Για να συμβεί αυτο κατα τη γνώμη της Τατιάνας Τσέρνοβολ, είναι απαραίτητο να περιμένουν οι Ουκρανικές δυνάμεις να ξεκινήσουν “διαδικασίες εσωτερικών αναταραχών στη Ρωσία“.

Η Τατιάνα Τσέρνοβολ

Σε αυτό το σημείο η κατάσταση αυτη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτεθεί η Ουκρανία και να καταλάβει τη χερσόνησο στρατιωτικά, είπε συγκεκριμένα η Ουκρανή πολιτικός και παραπονέθηκε λέγοντας οτι δεν βλέπει ακομα η κυβέρνηση να παίρνει μέτρα για να υλοποιηθεί αυτο το σχέδιο.

Η Ουκρανή πολιτικός δεν ειναι η μόνη που εκφράζει αυτες τις απόψεις.

Ο Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας Σβερέντα προσφέρθηκε να οργανώσει αυτός ενα σχέδιο για να καταλάβει την Κριμαία, συγκεκριμένα ήθελε “να οργανώσει το ρωσικό Pearl Harbor για τον Ρωσικό στόλο” και να ανατινάξει τη γέφυρα του Κέρτς.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας υποσχέθηκε να κάνει τη χερσόνησο “κόλαση” για τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι στη Συμφερόπολη “η ουκρανική σημαία θα υψωθεί.”

Share