ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Με το “Καλημέρα” μας προκαλεί

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Με το “Καλημέρα” μας προκαλεί

Στην Αλεξανδρούπολη προσγειώθηκε σήμερα το πρωί ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αεροσκάφος της τουρκικής κυβέρνησης ξεκινώντας το ανεπίσημο κομμάτι της επίσκεψής του στη χώρα μας.

Ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα, Μπουράκ Οζούγκεργκιν υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον οποίο εκτός από την τυπική συνοδεία του ως υπουργός, συνόδευε και πλήθος Τούρκων δημοσιογράφων για να καλύψουν την επίσκεψη στη Θράκη και στην Αθήνα.

Αν και ήταν αναμενόμενες οι προθέσεις του Τούρκου υπουργού, αφού επέλεξε να πραγματοποιήσει ανεπίσημη επίσκεψη στη Θράκη και συναντήσεις με τη μουσουλμανική μειονότητα, ήταν εκπλητικό το πόσο γρήγορα ξεκίνησε η προκλητική συμπεριφορά του, καθώς μόλις πάτησε σε ελληνικό έδαφος ανήρτησε tweet στο οποίο έκανε λόγο για “τουρκική μεινότητα”.

Επιπλέον, χθές το απόγευμα, λίγες μόλις ώρες πριν την επίσκεψή του στην Ελλάδα προχώρησε σε ακόμα μία ανάρτηση σχετικά με την άλωση της Κωνσταντινούπολης εξυμνώντας τον Μωάμεθ τον Πορθητή.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Τούρκου υπουργού με ψευτομουφτήδες της Θράκης, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Αθήνα και θα ξεκινήσει το επίσημο μέρος της επίσκεψής του.

Ως NEMESIS HD θα συνιστούσαμε στον Τσαβούσογλου που δείχνει μεγάλη ευαισθησία προς τις μειονότητες να μας εξηγήσει και πώς εξαλείφθηκαν οι Έλληνες της Τουρκίας.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »