ΚΟΥΡΔΙΚΟ DRONE ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Αεροπορικός βομβαρδισμός στο Ιράκ

ΚΟΥΡΔΙΚΟ DRONE ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Αεροπορικός βομβαρδισμός στο Ιράκ

Οι Κούρδοι του ΡΚΚ χρησιμοποίησαν drones για να ρίξουν χειροβομβίδες εναντίον θέσης του Τουρκικού Στρατού στο βόρειο Ιράκ, όπου τα τουρκικά στρατεύματα έχουν εγκατασταθεί για να είναι σε απόσταση βολής από τα κρησφύγετα του ΡΚΚ στην περιοχη Αβασίν.

Το κουρδικό Drone φαίνεται να φεύγει αλώβητο, αλλά η επίθεση μάλλον δεν προκάλεσε αξιοσημείωτη ζημιά όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το ΡΚΚ.

Το ΡΚΚ ανακοίνωσε:

“Η ομάδα αεράμυνας του Μάρτυρα Ντελάλ Αμέντ πραγματοποίησε επιτυχή δράση στις 18:45 στις 29 Απριλίου εναντίον της στρατιωτικής βάσης του εισβάλλοντος τουρκικού κράτους στην περιοχή Κανί Μασί του Κουρδιστάν. Οι εισβολείς βομβαρδίστηκαν από αέρος, οι στόχοι χτυπήθηκαν με πλήρη ακρίβεια και η επιχείρηση διεξήχθη με επιτυχία.”

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε επίσης σήμερα τη συνέχιση της επιχείρησης κατά της κουρδικής οργάνωσης ΡΚΚ στο Βόρειο Ιράκ και δημοσίευσε βίντεο από τις μάχες δηλώνοντας ότι:

“Ως αποτέλεσμα του συντονισμένου έργου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, 8 τρομοκράτες του ΡΚΚ που εντοπίστηκαν στην περιοχή Γκάρα στο βόρειο Ιράκ εξουδετερώθηκαν από την επιτυχή αεροπορική επιχείρηση της Πολεμικής Αεροπορίας μας”.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »