ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ: Σύλληψη Πακιστανού για οργάνωση εκτελέσεων Ισραηλινών στην Κύπρο

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε Πακιστανό με την υποψία ότι σχεδίαζε να εκτελέσει Ισραηλινούς επιχειρηματίες που μένουν στη Κύπρο, ως ύποπτο για συνεργασία με 38χρονο Αζέρο ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται για τις ίδιες κατηγορίες.

Ο 27χρονος κάτοικος Πάφου, με καταγωγή από το Πακιστάν, συνελήφθη κατα την διάρκεια αιφνιδιαστικής επιχείρησης στο διαμέρισμά του, οπου βρέθηκαν και κατέσχεθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα απο την Κυπριακή αστυνομία.

Ο Πακιστανός κατηγορείται οτι είναι συνεργός του 38χρονου Αζέρου ο οποίος συνελήφθη στη Λευκωσία το σεπτέμβρη και την ώρα της σύλληψης του βρέθηκε πάνω του και περίστροφο.

Το Ισραήλ δήλωσε μέσω του Γραφείου του Πρωθυπουργού του Ισραήλ ότι το Ιράν προσπάθησε να πραγματοποιήσει “τρομοκρατική επίθεση” με στόχο Ισραηλινούς επιχειρηματίες στην Κύπρο, μετά από αναφορές για απόπειρα δολοφονίας του Ισραηλινοκύπριου δισεκατομμυριούχου Τέντι Σάγκι.

Η ιρανική πρεσβεία στη Λευκωσία δήλωσε στο Reuters ότι το Ισραήλ «κάνει πάντα αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν».

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Share