Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΖΕΡΙΚΩΝ UAV: Κλιμάκωση με πυρά στην Αρμενία

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο UAV του Αζερμπαϊτζάν αναχαίτισε χθες το βράδυ η αεράμυνα της Αρμενίας στην περιοχή Γκεγκαρκούνικ στα σύνορα Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν.

Το υπουργείο άμυνας της Αρμενίας δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες με τα συντρίμμια ενός Ισραηλινής κατασκευής τακτικού αναγνωριστικού UAV Aerostar, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν 3,5 χιλιόμετρα βόρεια του χωριού Vanevan, Gegharkunik. Το drone καταρρίφθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 11μ.μ..

Αργά σήμερα το πρωί το Αζερμπαϊτζάν συνέχισε τις προκλήσεις ανοίγοντας πυρ κατά των Αρμένικων θέσεων στην κατεύθυνση του Γεράσχ στα σύνορα της Αρμενίας και του θύλακα του Ναχιτσεβάν.

Τις τελευταίες μέρες έχει αναζωπυρωθεί η κατάσταση στα σύνορα μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαίτζάν με αποκορύφωμα τις νυχτερινές μάχες προ δύο ημερών οι οποίες έληξαν μετά από ρωσική παρέμβαση που κατέληξε σε εκεχειρία, την οποία μέχρι στιγμής το Αζερμπαϊτζάν δεν δείχνει πρόθυμο να διατηρήσει.

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα