Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπημα του Ιράν σε Ισραηλινό τάνκερ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Δύο ναυτικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε Ισραηλινό τάνκερ στον Βόρειο Ινδικό Ωκεανό το βράδυ της Πέμπτης, αναφέρει η Jerusalem Post επικαλούμενη το Κανάλι 13 του Ισραήλ.

Την επίθεση φαίνεται να πραγματοποίησε το Ιράν σύμφωνα με δήλωση που έκανε ανώνυμα Ισραηλινός αξιωματούχος στο ισραηλινό κανάλι.

“Υπάρχει μια ιρανική τρομοκρατική επίθεση εδώ, δύο αθώοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Οι Ιρανοί επιτέθηκαν στο πλοίο με ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Ένα αθώο πλοίο με αθώους νεκρούς.” δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Εμμάνουελ Φαμπιάν, δημοσιογράφος των Τάιμς του Ισραήλ, ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ότι Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε σχετικά με την επίθεση στο τάνκερ:

“Η μάσκες έχουν πέσει και είναι αδύνατο να προσποιηθούμε ότι δεν γνωρίζουμε τη φύση του ιρανικού καθεστώτος. Το Ιράν δεν είναι μόνο πρόβλημα του Ισραήλ, είναι παγκόσμιο πρόβλημα”.

Επιπλέον, το αραβικό ειδησεωγραφικό δίκτυο Αλ-Αλαμ δημοσίευσε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα από το Ιράν για την αεροπορική επιδρομή από το Ισραήλ στο στρατιωτικό αερδρόμιο της Νταμπάα στο Κυβερνείο Χομς της Συρίας.

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα