Ελλάδα RAFALE SkyROS 2021, Ήρθαν τα Γαλλικά RAFALE στην Τανάγρα – SkyRos 2021, NEMESIS HD

Ήρθαν τα Γαλλικά RAFALE στην Τανάγρα – SkyRos 2021

Στην Ελλάδα σήμερα 4 αεροσκάφη RAFALE της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας που έρχονται στο πλαίσιο της άσκησης SkyRos 2021. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη επέστρεψαν απο την Ινδία και θα παραμείνουν μεχρι τις 4 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα.

Ηδη εχουν ξεκινήσει κοινές ασκήσεις με Mirage 2000-5 αυτην την ώρα στην Τανάγρα και τις επομενες ώρες αναμένεται να ασκηθούν και με F16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ομάδα των Γαλλικών αεροσκαφών προσγειώθηκε μαζι με 2 Α400Μ και 1 Α330 που μεταφέρουν το προσωπικό συντήρησης και οπλισμού των Γαλλικών αεροσκαφών.

Το Rafale είναι γαλλικό μαχητικό αεροσκάφος 4ης γενιάς και ειναι το νεο απόκτημα της Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας η οποια θα αποκτήσει τα επομενα χρόνια 18 αεροσκάφη αυτου του τυπου.

Τα Ελληνικά μαχητικά θα οπλιστούν και με τους πυραύλος αερος-αερος METEOR που απο τεράστια εμβέλεια θα μπορούν να καταρίπτουν εχθρικά αεροπλάνα.

Share

One thought on “Ήρθαν τα Γαλλικά RAFALE στην Τανάγρα – SkyRos 2021

  1. Καλά είναι τά Rafale, αλλά η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα νά αναπτύξει εγχώρια ελληνική βιομηχανία κατασκευής Drone Hunters.Αυτά είναι drones πού θά εντοπίζουν καί θά καταστρέφουν μέ laser τά τουρκικά drones.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται απο αντιγραφές! Copyright Nemesis HD 2020-21