Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Ουκρανία οχυρώνει το Κίεβο: Οι Φόβοι νέας Ρωσικής επίθεσης οδήγησαν σε 10.000 «Δόντια του Δράκου»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Πόλεμος Ουκρανία-Ρωσία – Η Ουκρανία ετοιμάζεται για την οχύρωση του Κιέβου καθώς υπό την καθοδήγηση του Ruslan Kravchenko, του προέδρου της Κρατικής Διοίκησης της Περιφέρειας Κιέβου, έχουν εγκατασταθεί σχεδόν 10.000 τσιμεντένιες πυραμίδες γνωστές ως «δόντια του δράκου» (Dragon’s Teeth) ως αντιαρματικό ανάχωμα μαζί με την κατασκευή αντιαρματικών τάφρων. Αυτά τα μέτρα αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την ενίσχυση των αμυντικών γραμμών έναντι πιθανών νέων Ρωσικών κινήσεων κατά του Κιέβου.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο δίκτυο χαρακωμάτων και διαφόρων οχηρωματικών έργων που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύσουν την Ουκρανική πρωτεύουσα. Ο Kravchenko παρουσίασε λεπτομερώς τις προσπάθειες στο Facebook, σημειώνοντας την πρόοδο και τη διαθεσιμότητα όλων των απαραίτητων υλικών και εξοπλισμού για τη συνέχιση των εργασιών.

Η Ουκρανία οχυρώνει το Κίεβο: Οι Φόβοι νέας Ρωσικής επίθεσης οδήγησαν σε 10.000 «Δόντια του Δράκου»
Kyiv Oblast Military Administration/Telegram

“Οι οχυρώσεις που κατασκευάζουμε παρέχουν ένα εκτεταμένο σύστημα χαρακωμάτων και άλλων τύπων καταφυγίων. Εγκαθιστούμε αντιαρματικά εμπόδια, δόντια δράκου, αντιαρματικές τάφρους και άλλα εμπόδια. Έχουν εγκατασταθεί σχεδόν 10.000 τσιμεντένιες πυραμίδες και αντιαρματική τάφρος. Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε ούτε μια μέρα, όλα τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμός είναι διαθέσιμα», δήλωσε ο Kravchenko.

Αυτή η πρωτοβουλία στην Περιφέρεια Κιέβου υπογραμμίζει τη μεταβαλλόμενη δυναμική του πολέμου στην Ουκρανία, όπου η κατασκευή στατικών αμύνων τύπου Πρώτου και Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στις μάχες παρά την αυξανόμενη τεχνολογική πρόοδο που έχει επέλθει με τα DRONES να κυριαρχούν και αυτά στο πεδίο της μάχης.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα