Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ” Άγχος Ακάρ για τους Ελληνικούς εξοπλισμούς

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Τούρκος υπουργός άμυνας Χουλουσί Ακάρ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Κύπρο, χαρακτηρίζοντας ως μοναδική διέξοδο για τις διαπραγματεύσεις τη λύση των δύο κρατών.

Μάλιστα “αποκάλυψε” οτι η Ελλάδα θέλει να προκαλέσει αστάθεια στην ειρήνη της περιοχής και ουσιαστικά πόλεμο με την Τουρκία.

«Παρά τη θετική μας στάση, συνεχίζονται από τη γειτονική μας χώρα την Ελλάδα, οι προβοκατόρικες ενέργειες και η προβοκατόρικη ρητορική, οι ανεύθυνες δηλώσεις και η απειλητική γλώσσα.

Αυτές οι ενέργειες απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα. Συνέχεια τους λέμε πως πρέπει να αποφεύγουν αυτες τις ενέργειες και δηλώσεις που απειλούν την ειρήνη και την ασφάλεια.

Στόχος τους είναι να επηρεάσουν αρνητικά την Ε.Ε και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Τονίζουμε πως οι παρενοχλήσεις και η επιθετικη ρητορική τους δεν αρμόζει σε σχέση καλής γειτονίας.

Οι προβοκάτσιες και οι προσπάθειες με τα εξοπλιστικά προγράμματα προκαλούν μεγάλη ζημιά στον Ελληνικό λαό και δαπανούν άδικα τους πόρους του ελληνικού λαού». κατέληξε η δήλωση του Χουλουσί Ακάρ

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα