ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολική σύγκρουση με τη Χαμάς ανακοίνωσε μόλις ο Νετανιάχου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολική σύγκρουση με τη Χαμάς ανακοίνωσε μόλις ο Νετανιάχου

Ο Νετανιάχου απηύθυνε πριν απο λίγο ενα σκληρό πολεμικό διάγγελμα προς τον λαό του Ισραήλ που χαράζει την πορεία για πλήρη σύγκρουση της Χαμάς με το Ισραήλ:

“Δεν υπάρχει αλλη μάχη μεγαλύτερη από αυτή, μας επιτέθηκαν στις γιορτές μας, σκότωσαν τα παιδιά μας. Καμία χώρα δεν θα δεχόταν χιλιάδες ρουκέτες. Μίλησα με τον πρόεδρο Μπάιντεν και πολλές χώρες όπως η Αυστρία, η Σλοβακία και η Τσεχία που εξέφρασαν την υποστήριξή τους και ότι γνωρίζουν ότι παλεύουμε δίκαια.

Συνεχίζουμε να πολεμάμε με την πλήρη μας δύναμη.

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ελαχιστοποιήσουμε τις ζημιές στους Παλαιστίνιους πολίτες, να χτυπήσουμε μόνο τρομοκράτες. Καταστρέψαμε τη δομή των τούνελ της Χαμάς, όχι μόνο αυτών που περνάνε μυστικά κάτω απο το έδαφος του Ισραήλ αλλά και εκείνων που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση όπλων.

Έχουμε επιτεθεί σε κτήρια που χρησιμοποιούνται ως κεντρικά γραφεία της Χαμάς όπως το κτίριο που ισοπεδώσαμε στη Γάζα σήμερα που ήταν ο τομέας στρατιωτικών πληροφοριών της Χαμάς, δεν ήταν ενα αθώο κτίριο.

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις ήταν για να κάνουν τη Χαμάς να το ξανασκεφτεί πριν μας επιτεθεί ξανά.

Συμμετέχουμε ακόμα στον αγώνα, και θα συνεχιστεί όσο χρειάζεται, θέλω να μιλήσω για το τι συμβαίνει στο Ισραήλ.

Υπάρχουν αραβικές συμμορίες που επιτίθενται στους Εβραίους και την περιουσία τους αλλα και σε συναγωγές. Δεν μιλώ για την πλειοψηφία των Αράβων ή για μεγάλο αριθμό Αράβων.

Μόνο οι αστυνομικές δυνάμεις πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Κανείς δεν επιτρέπεται να πάρει το νόμο στα χέρια του. Είναι απαράδεκτο για έναν Άραβα να λιντσάρει έναν Εβραίο, ή για έναν Εβραίο να λιντσάρει έναν Άραβα.

Δίνω όλη την υποστήριξη στην αστυνομία και την Shin Bet για να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση της τάξης.

Όποιος ενεργεί σαν τρομοκράτης θα αντιμετωπίζεται σαν τρομοκράτης.
Ζητώ από όλους τους πολίτες να παραμείνουν κοντά σε καταφύγια για τις επόμενες μέρες. Πρέπει να δράσουμε σε καιρό πολέμου συντονισμένα, όπως στην πανδημία.”

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »