Ο Μεσούτ “ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”: Ευθεία πρόκληση του συμβούλου του Ερντογάν

Ο Μεσούτ Χακί ξαναχτυπά! Ο σύμβουλος του Ερντογάν που θέλει να πάρει την Αλεξανδρούπολη και να πυροβολήσει Έλληνα πιλότο στο κεφάλι επανήλθε με νέες απειλές. Αυτή τη φορά όμως δεν του αρκεί ένας πιλότος αλλά απείλησε ολόκληρη τη χώρα, λέγοντας σε κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Τουρκίας ότι θα μας κόψει τα κεφάλια.

“Ανανεώνουμε τη πρόταση μας προς τις ΗΠΑ. Σας το λέω από εδώ. Η σύνοδος του ΝΑΤΟ τον Ιούνιο είναι η τελευταία ευκαιρία για την αγαπητή μας σύμμαχο την Αμερική. Δεύτερον, μπορούμε να λύσουμε το θέμα των S-400 μέσω διαπραγματεύσεων. Ετοιμαζόμαστε για την σύνοδο του ΝΑΤΟ με επικεφαλής το Μπάιντεν.  Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει την καταπίεση του Ισραήλ.” δήλωσε ο Μεσούτ Χακί Τζασίν προσθέτοντας:

“Μπορώ να πω το εξής: Ω Τούρκε! Να είσαι περήφανος, δούλεψε σκληρά και έχε εμπιστοσύνη. Δεν έχει σημασία το τι κάνουν οι άλλοι. Είμαστε ο κόκορας αυτής της περιοχής. Είμαστε έτοιμοι να κόψουμε τα κεφάλια αυτών που μας προκαλούν. Δεν κάνει καμία διαφορά το πόσα όπλα θα δώσουν στους Έλληνες.”

Share