Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Αρμένικος στρατός άνοιξε πυρ εναντίον Αζέρων στρατιωτών

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

ΑΡΜΕΝΙΑ –

Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας δήλωσε ότι ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στα σύνορα με το Αζερμπαιτζάν όταν Αζέρικα στρατεύματα που είχαν περάσει τα σύνορα πυροβόλησαν στον αέρα.

“Αρκετές δεκάδες πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 15:00, πιθανώς, στον αέρα. Μετά από αυτό, οι μονάδες του αρμενικού στρατού απάντησαν με προειδοποιητικές βολές.

Ο Αζέρος διοικητής επικοινώνησε άμεσα με τις αρμενικές μονάδες και ζήτησε να σταματήσουν τα πυρά, ζητώντας συγγνώμη για την παραβίαση των συνόρων και εξηγώντας ότι οι πυροβολισμοί των Αζέρων έγιναν κατά λάθος.

Οι Αρμενικές Ένοπλες Δυνάμεις προειδοποιούν επίσημα το Αζερμπαιτζάν ότι η επανάληψη τέτοιων επεισοδίων θα θεωρηθεί σκόπιμη απόπειρα για αντιπαράθεση στην περιοχή και θα οδηγήσει σε κλιμακούμενες ενέργειες της Αρμενικής πλευράς”, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας σε δήλωση του.

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα